Foredrag med S/Y Dania

>> tirsdag den 28. september 2010

3 drenge – én drøm!
Onsdag d. 27 oktober, er vi inviteret til at holde foredrag i Langtursejlernes regi. Dette er naturligvis noget vi ser frem til og er taknemmelige for.

Udover denne aften, ønsker vi at holde yderligere foredrag, som vi vil skræddersy, således det passer til målgruppe, ønsker og behov. Hvis du, din virksomhed eller anden organisation ønsker at høre mere omkring vores foredrag, kontakt da Dennis Dybdal på dennisdybdal@gmail.com eller på tel. 40 68 82 58.




Foredrag med Daniadrengene
Dato: 27.10.2010
Tidspunkt: 19:30
Sted: Marselisborg Sejlklub


3 drenge – én drøm.

Det er overskriften for et fantastisk foredrag, som de 3 drenge fra SY-Dania vil fortælle om. 3 drenge i et bofællesskab, der fik ideen til at købe en båd og sammen krydse Atlanten. Skipper Lasse havde sejlet før, mens det var helt nyt for Anders og Dennis. Vi vil denne aften høre om deres forberedelser til turen, samt få uddrag af spændende beretninger fra deres tur, høre om brækkede ben, evige ankre og hvordan drømmen blev til virkelighed.

Pris: 30 kr.

Tilmelding til Ditte og Michael Wind, mir@wind.mail.dk, 40782775/20732325

Information kan også findes her.


Langturssejlerne arrangerer mange spændende, inspirerende og relevante foredrag, som vi gerne vil anbefale til alle. Se mere om lignende arrangementer her.



Venligst,
S/Y Dania

0 kommentarer:

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP