Dødens gab

>> onsdag den 20. januar 2010

Parlatuvier Bay - Tobago
Lørdag d. 2 januar 2010

11° 18.070 N
60° 39.130 W




Endelig begyndte dønningerne at blive mindre, ergo var det tid til atter at sejle båden til et nyt sted. Vi sejlede et par timer og ankom til Parlatuvier Bay. En fin lille bugt med snorkle muligheder og et flot landskab. Vi vidste at vi kun ville bruge en enkelt nat her, så da vi ankom tidligt på formiddagen, besluttede vi os for, at tage på vandretur.

Bente blev tilbage og havde velvilligt sagt ja til at vaske vores tøj i hånden, og muligvis have tid til at nyde stranden og en god bog. Resten af teamet, bevægede sig herefter langs en lille vandløb, der var fyldt med fisk og som eftersigende skulle føre op til endnu et vandfald. Dennis havde taget hans fluestang med, i håb om at fange en enkelt fisk eller to. Dette lykkedes også, da de kom frem til vandfaldet. Det var en lille fisk kaldet Freswater Mullet, men for Dennis var det en sejr, endelig at fange noget på hans fluestang.

Efter fiskeriet, blev der badet og taget billeder og Anders legede rundt på vandfaldets klipper, da han kunne se, at der var mulighed for, at hoppe fra et par meters højde ned i den klare pool. Han fandt dog også ud af, at ved at kravle rundt på disse klipper, blev han også udsat for et mindre ”igle-angreb”, da hans ene hånd var indsmurt i et halvt hundrede små igler. Det skal dog siges, at der ikke skete nogen skade på Anders, andet end at det måske var en smule ulækkert.

En timer eller to blev der brugt på den korte ekskursion og Bente ventede pænt og afslappet på stranden, da teamet atter kom tilbage.

Før end vi sejlede ud til båden igen med vores dinghy, så vi at der var nogle lokale fiskere, havde fanget nogle Bonitoer, Mahi Mahier og en enkelt Black Tipped Shark. Vi måbede en smule, da disse fisk var af en ret pæn størrelse. Fiskene blev renset på bådbroen og alle indvolde blev kastet i vandet... Dette resulterede i, at der pludselig var en mindre haj, der mindre end en halv meter fra fiskeren der rensede fiskene, brød vandet og tyggede nogle fiskeindvolde i sig. Det var en mindre haj på måske 1-1.5 meter, hvorfor den ikke var farlig, men det var nu alligevel et syn, der fik tankerne ført hen på de gode gamle film ”Dødens Gab”.


Endnu en omgang Sushi hygge.


Det bliver vi nok aldrig trætte af!


Fiskerne havde en fin Bonito på 3 kg. som vi valgte at købe, så vi kunne lave en god omgang sushi til aftensmad. Tilbage på båden blev risen til sushi forberedt og ikke lang tid efter, var maden klar. Trætheden meldte sig hos alle og med viden om, at vi gerne ville videre sydpå med båden dagen efter, besluttede besætningen sig for, at krybe til køjs.



Venligst,
S/Y Dania

0 kommentarer:

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP