Fest under stjernehimmel – med ”høflig selvbetjening”…

>> onsdag den 20. januar 2010

Hogs Island - Grenada
Søndag d. 17 januar 2010

12° 00.004 N
61° 44.561 W


Bugten ved Hogs Island, som har flere skibe liggende, dom er gået på grund, da orkanen Ivan huserede Caribien i 2004.


Efter Prickly Bay ville vi et smut til en bugt nær en lille ø kaldet Hogs Island, ikke mere end en lille times sejlads fra Prickly. Det er første gang på turen vi har skulle manøvrere mellem koralrev for at komme ind til en bugt- en ret sjov oplevelse og sikkert en vi kommer til at prøve nogle gange på turen. Her er det bedre at manøvrere visuelt end at kigge på kortplotterens søkort. Revet vi sejlede igennem er også grunden til at den lille ankerbugt er så godt beskyttet da dønninger bryder over revet og aldrig når ind i bugten. Bugten var godt fuld af både og vi var noget overrasket over hvor mange der faktisk var- måske 30-40 både i alt. Vi tog en tur ud med gummibåden og snorklede på revet, som desværre ikke havde så god sigtbarhed- alligevel er det altid en forfriskende og spændende oplevelse at snorkle på koralrevene her i Caribien….


Ying og Yang


Tilbage i bugten smed vi snorkelgrejet af på båden og skiftede tøj, derefter tog vi ind til et lille skur/bar på stranden i bugten. Det viste sig at det faldefærdige skur både havde bar og køkken foruden en scene til lokale bands! Vi mødte hurtigt en masse andre sejlere vi har mødt på vores tur helt tilbage fra Madeira og Cap verde, og faldt hurtigt i snak med dem.




Danske sejlerbekendte, som vi tidligere har mødt på vores tur.


Så mange dinghyer, er altid et tegn på, at der er mange sejlere i nærheden.


Hyggelig snak og historiefortælling, sammen med en anden dansk familie, der sejler sammen med deres to børn.


Nogle af de mange børn, der sammen med deres forældre sejler rundt på verdenshavene.


Senere på dagen/aftenen kom et par lokale musikere og spillede reggae på scenen, og hurtigt blev standen til et dansegulv hvor danseskoene var skiftet ud med sandaler og bare fødder. Toilettet var det nærliggende buskads og der var hverken dreskode eller dørmænd på dette fantastiske diskotek hvor både musikanlaeg og lys fik strøm fra et bilbatteri. Det blev en rigtig sjov aften, og baren var propfuld af sejlere fra hele verden og lokale der var kommet ud på øen.


Senere på aftenen, sprang Dennis til, da der var brug for en bartender.


At billedet er sløret, skyldes ikke kameraet, men derimod fotografens tilstand.


Sent på natten skulle bartenderen lige hjem og ordne noget, og for ikke at lukke baren lod han den stå til fri afbenyttelse bare vi betalte for det vi drikkede, så hurtigt havde masser af bartendere der svingede drinks over disken og pengene blev lagt i kagedåsen! Det er hvad man kalder tillid til kunderne! I hvert fald blev det til en rigtig sjov aften med rigtig Caribisk stemning og fest under åben himmel …..



Venligst,
S/Y Dania

0 kommentarer:

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP